Az ablakok árairól

A nyílászárók árképzése felelősséggel szinte csak egyedileg lehetséges. Persze vannak sztenderd típusok, méretek, amikre lehet katalógus-árat adni, de még akkor is ott van a beépítés, annak a körülményei, helyszíne, a fal minősége, a kért extrák, miegymás. De ahhoz is, hogy a sztenderd típusokra árat tudjunk mondani, az alábbi paramétereket biztosan minimálisan tudnunk kell:

Ezért fontos, hogy kimenjünk a helyszínre, felmérjük a pontos méreteket, igényeket, és erre tudjunk egyedi árat adni, nehogy valami kimaradjon, illetve, nehogy rosszat vigyünk. Természetesen saját felelősségre adunk mi sztenderd árat, de annak a vásárló kell, hogy viselje a következményeit, ha mégsem lesz valami az elvárásai szerinti.

Készítettünk egy irányadó ártáblát azoknak, akik mégis tudni szeretnék, mennyi lehet az annyi. A panel lakásokba általában szükséges 150×150-es, fehér műanyag, 6 légkamrás, 3 rétegű üveggel felszerelt, bukó-nyíló dupla szárnyú, meleg peremes ablak beépítés nélkül (csak az ablak) nálunk akciósan, 1 alatti U értékkel 42.100 Ft + ÁFA.

nyilaszaro-arlista

Hozzávetőleges árak, amelyek pontosítást igényelhetnek.

De sokkal többet mond, hogy milyen szépség lesz belőle:

nyilaszarokbudapestmilyenszepetlehetcsinalnif58d

Kérjen Ön is ingyenes árajánlatot!

nyilaszarokbudapest.hu

Műanyag, fa, alumínium nyílászárók, ajtók, ablakok cseréje, árnyékolástechnika, hőszigetelés. ISOLA nyílászárók kizárólagos forgalmazása Magyarországon. Kérdezz a szakértőtől! Minden szakmai kérdésedre szívesen válaszolunk. Szeretnél egy díjmentes helyszíni felmérést és tanácsadást? Hívj Bennünket minden kötelezettségtől mentesen! 06-70-322-5580 info@nyilaszarokbudapest.hu   az ország minden pontján díjmentes!

Még több cikk

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT