A legjobb szigetelésű nyílászárók mindenkinek elérhető áron!
Kérje díjmentes ajánlatunkat!

ablak

Passzívház technológia alapáron

Képzeljen el egy új, luxus színvonalú otthont, ahol a szélnek nincs többé hangja, csak látványa van. A ház csendessé, meghitté válik, nincs huzat a csukott ablak mellett, nem húznak a nyílászárók, nem jönnek be zavaró hangok, eddig nem ismert nyugalom és csend uralkodik otthon, ez azonnal ad egyfajta természetes luxusérzetet, ami semmihez sem hasonlítható, csak az ismeri, aki élt már valódi passzívházban.

A hónap ablaka

ISOLA 150×150-es, 7 légkamrás, 3 rétegű üveggel, argon gázzal töltve, 75 mm profilmélységgel, bukó-nyíló ablak 49.990 Ft – 50% kedvezménnyel!

isola 150x150

A skandináv ablakok belső felépítése!

Tökéletes Hangszigetelés:

Az állandó zaj akár az egészségünkre is káros lehet.  Ebből kifolyólag a zaj- és hangszigetelés az egyik prioritást élvező tényezője lett a nyílászáró választásakot.  A modern hangszigetelő ablakoknál mérvadó a mindenkori lakókörnyezet és a külső zajszint. Kutatások alapján a nyugodt alváshoz a zaj maximális szintje 25 dB.
Megfelelő hangszigetelés nélkül ez az érték – különösen városi környezetben – gyakorlatilag elérhetetlen.
Az lakókörnyezethez legoptimáisabb rétegrendek megtervezéséhez 
elengedhetetlen a komoly akusztikai- és anyagismeret. Az intelliens profiltervezésnek köszönhetően az ISOLA rendszerek a eredményes hangszigetelés  lehető legtöbb követelményét biztosítják. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak, ezáltal emelve az Ön életszínvonalát. 
Ezekben a kérdésekben szívesen adunk tanácsokat, bevált, ideális struktúrájú termékekről egy személyes találkozás alkalmával.

hangsuigeteléls
hangszigetelés-2

Az ablakokat hangszigetelésük alapján különböző osztályokba sorolhatjuk. 
Mérvadó ennél a besorolásánál a már kiértékelt hangszigetelés mértéke. A hangerősségtől függően, a hangszigetelő ablakok alkalmazkodnak a környezeti adottságokhoz. 
Első sorban a nagy sűrűségű, szálas anyagok a leghatékonyabb hangszigetelők.
A hangszigetelés rétegrendjeinek megtervezésénél figyelembe kell venni a szigetelés beépítésének helyi adottságait.
Az olyan helyiségeknek, amelyek különösen magas külső zajszintnek vannak kitéve, nagyon jó hangszigetelő tulajdonságú
(magas hangszigetelő osztályú) ablakokkal kell rendelkezniük. A kiemelkedő S 8000 ISOLA rendszer a hangokat egészen 47 dB-ig lecsökkenti.

Példa a hangszintekre

Robogó

kb 70 dB

Autó

kb 75 dB

Teherautó

kb 90 dB

Repülőgép

kb. 140 dB

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT