Lehet télen is ablakot cserélni?

Természetesen lehet.

Az évszak már nem akadály, már amennyire tél még a tél egyáltalán. Vannak olyan tömítő-és szigetelő-anyagok, amelyek a hidegben is tökéletesen megkötnek, működnek.

Nem kell attól tartanunk, hogy ablak nélkül maradunk a hideg télben, hiszen a beépítések többnyire napon belül, néhány óra alatt elvégzésre kerülnek egy lakásban.

Egy komolyabb szellőztetéssel egyenértékű, persze ha mondjuk trópusi állatokat tartunk abban a szobában, akkor nekik lehet, hogy érdemes feljebb tekerni egy kicsit az infralámpát.

Ilyenkor a legtöbb cég kevésbé leterhelt (vannak, akik januárban vagy decemberben nem is dolgoznak), ezért gyorsabban megvan a gyártás, és a szerelésre is hamarabb kapunk időpontot.

Érdemes foglalkozni a téli ablakcsere gondolatával azért is, mert a megtérülés már a következő havi fűtésszámlán azonnal látható lesz.

Próbálja ki! Kérje ajánlatunkat, és máris megyünk dolgozni!

Ugye jó lenne így inni már a meleg teát?

nyilaszarokbudapest.hu

Műanyag, fa, alumínium nyílászárók, ajtók, ablakok cseréje, árnyékolástechnika, hőszigetelés. ISOLA nyílászárók kizárólagos forgalmazása Magyarországon. Kérdezz a szakértőtől! Minden szakmai kérdésedre szívesen válaszolunk. Szeretnél egy díjmentes helyszíni felmérést és tanácsadást? Hívj Bennünket minden kötelezettségtől mentesen! 06-70-322-5580 info@nyilaszarokbudapest.hu   az ország minden pontján díjmentes!

Még több cikk

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT