Mi is az a RAL beépítés?

A nyílászárós szakzsargonban sokszor említett kifejezés egy laikus megrendelőnek általában semmit nem mond, csak “parasztvakításnak” tűnhet. 

De mit is jelent ez valójában? 

  • Azt, hogy amikor nyílászárót cserélünk, nem elég magát a beépítendő anyagot gondosan kiválasztani, ahhoz, hogy az optimális hatást elérjük, a beépítés módja sem mindegy.
  • A RAL beépítés egy szabvány eljárás, melynek haszna, hogy gondoskodik a beépítési hézagba befújt, hőszigetelésre használt anyag minél nagyobb hasznos élettartamáról.
  • Általában ezt tömítő szalagokkal oldjuk meg, a cél, hogy a tömítő anyag is hosszú évtizedeken át megtartsa hőszigetelő képességét, és ne érje nedvesség.
  • Ahhoz, hogy ez eredményes legyen és az eljárásnak értelme legyen, tökéletesen kivakolt falfelület és száraz épület szükséges.
  • Nálunk a RAL beépítés - ellentétben sok más beépítő céggel - NEM feláras, sőt, általában más módszerrel nem is dolgozunk - tehát nálunk ez az alap.
ral-beepites-nyilaszarokbudapesthuc601

Ha nem ezt kéred, akkor szólj! 

nyilaszarokbudapest.hu

Műanyag, fa, alumínium nyílászárók, ajtók, ablakok cseréje, árnyékolástechnika, hőszigetelés. ISOLA nyílászárók kizárólagos forgalmazása Magyarországon. Kérdezz a szakértőtől! Minden szakmai kérdésedre szívesen válaszolunk. Szeretnél egy díjmentes helyszíni felmérést és tanácsadást? Hívj Bennünket minden kötelezettségtől mentesen! 06-70-322-5580 info@nyilaszarokbudapest.hu   az ország minden pontján díjmentes!

Még több cikk

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT