Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Mit kap Ön a pénzéért?

szunyogháló-nagy

Ártartás

Minden munkára egyedi árat adunk - mert minden nyílászáró egyedi, és rengeteg paramétertől függ az ára.

Ilyenek például:

Amennyiben Ön ajánlatot kér tőlünk, és azonos műszaki paraméterekkel mástól kedvezőbb árat kap - vállaljuk az ártartást, tőlünk is megvásárolhatja az ablakot annyiért, amennyiért Ön igazolhatóan valós ajánlatot kapott!

Ártartásunk egyedi - saját gyártókapacitásunk végett egyedül mi vállaljuk ezt Magyarországon!

Még 10 érv

Sok a rezsi? Az utcát fűtjük? Húz az ablak? Zajos az utcafront? Betörtek a szomszédhoz? Korhadt az ablakperem?

Itt a megoldás, hogy többé mindez ne legyen probléma – cserélje le nyílászáróit és éljen végre csendben, biztonságban és melegben!

A kiváló minőségű nyílászárók korábban megfizethetetlenek voltak az átlagembernek. A kényelmes otthon azonban nem luxus többé.

Passzívház technológia alapáron – új, speciális, északi fejlesztésű műanyag nyílászáró-családunkkal már mindenki számára elérhető áron megkapható a passzívház színvonalú ablak, nyílászáró!

  • Tökéletes hőszigeteléssel – a rezsi, gázszámla megtakarítással a nyílászárók ára akár néhány hónap alatt megtérül – nem kell többé fáznia a lakásban, nem lesz huzat a csukott ablakok mellett, nem fog fájni a füle, nem zörögnek az ablakok a szélben, és nem az utcát fogja fűteni drága pénzen
  • Tökéletes hangszigeteléssel – az utca zaja kint marad, odabentre az otthon csendje költözik. Az autóknak, a szélnek, a kutyaugatásnak, a gyerekzsivajnak csak a látványa marad.
  • Tökéletes biztonságban – nem kell többé attól tartania, hogy betörik ablakát, felfeszítik ajtaját, behatolnak a lakásába és kirabolják – a modern nyílászárók biztonságtechnikája mindezt maximális szinten, a biztosítók által is elfogadott technológiával teljesen kiküszöböli

Csillagháborús technológia alapáron – északi fejlesztésű, új szigetelési technikákkal, amelyek már nem a milliomosok kiváltságai többé. Az igényes skandináv országokban, ahol rendkívül hideg van, a -25, -30 fok egyáltalán nem ritka, már szinte csak ezt használják – és ez a technológia most már a magyar emberek pénztárcájának is megfizethető!

isola 150x150

MAGYARORSZÁGON AZ ISOLA MÁRKA CSAK NÁLUNK KAPHATÓ!

ablak

Nézze meg a skandináv ablakok belső felépítését!

Aereco

Mi okozhatja a penészedést az új nyílászárók ellenére?

Legelőször át kell vizsgálni, hogy a nyílászáró környezetének milyen a hőtartó képessége. Gyakran a kiváltó oka a műanyag nyílászárók túl jó szigetelése, melynek következtében nincs légmozgás otthunkban. Ide vezethető vissza a megoldandó kérdés.  Tüneti kezelésként a szellőztetés segíthet, de végleges megoldást az Aereco nyújt.
Szereltessünk fel már a beépítéskor Aereco-t!

aereco

Mit képvisel az Aereco?

A felhasználó kényelmének biztosítása friss, egészséges, megfelelő hőmérsékletű levegő szállítása révén,  a megfelelő helyen és időben. Természetesen mindezt zaj nélkül.

A beltéri levegő minőségének folyamatos kezelése:

Mivel a lakásnak az ember számára nyugodt, pihenésre alkalmas helynek kell lennie, a hővisszanyerős szellőzés feladata,  hogy minden pillanatban tiszta levegőt szolgáltasson a bent tartozkodóknak, mégpedig az igények helyiségenként történő levegő modulálásával.  A szállított levegő a finompor-részecskék, baktériumok, pollenek, spórák és penészgombák szűrésének köszönhetően, egészséges és jó minőségű.  A hővisszanyerős szellőzésnek köszönhetően, az allergiás kockázatok csökkentése révén, a felhasználó az év minden szakában maximális komfortot és kényelmet élvez!

Energiamegtakarítás a hőveszteség csökkentésével

Mivel mindenki számára fontos, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását, a hővisszanyerős szellőzés kiválóan illeszkedik korunk elvárásaihoz:
az elhasznált levegő hőjének visszanyerésével, és annak a friss és egészséges levegőbe történő visszavezetésével jelentősen csökken a fűtési rendszer energia igénye.

Léteznek benne olyan verziók, melyeket kifejezetten kisgyermekes családoknak valamint nyugdíjasok számára nyújtanak biztonságot és frissességet.

Az Aereco beépítéséről érdeklődjön oldalunkon vagy kérjen tájékoztatást értékesítőinktől!

Gyakran ismételt kérdések

Hőszigetelés tekintetében 1 alatti U értéket mutató, gyakorlatilag passzívház minőségű nyílászáró profil. Profilmélysége 80 mm, 6 légkamrás, skandináv gyártmány, a benne lévő vasalat pedig német. Kétszer körbefutó EPDM gumitömítés. Felsőkategóriás minőség. Bukó-nyíló szerkezettel.

Természetesen, redőnyöket is forgalmazunk.

A gyártás várható időtartama 3-4 hét. Sürgős esetben +25% sürgősségi felár ellenében a nyílászárókat 2 hetes gyártási határidőre is fel tudjuk venni.

Megrendelés esetén 50%-os előleg befizetése szükséges.

A kiválasztott terméket helyezze a kosárba, majd válassza ki a szállítási módot. Adja meg számlázási adatait illetve a szállítási címet. Válassza ki a fizetési módot, majd küldje el megrendelését.

Az ablak pontos mérete, anyaga (fa, fém, műanyag), osztása, nyílásirányai, az igényelt profil, ha tudjuk, redőny, szúnyogháló kell-e, üvegezése, ha van speciális igény, például csincsillaüveg vagy biztonsági üveg, fóliázás ha szükséges, például fényvédő fólia, a beépítéshez, hogy el kell-e szállítanunk a kiszerelt régi ablakot, kell-e kőműves munkát is végeznünk utána (visszajavítás), eredeti tokba helyezzük-e az ablakot vagy tokot is cserélünk, miből van a fal, amibe beépítünk, hol lesz helyileg a beépítés. Egyéb kérdések is felmerülhetnek.

Teljes RAL színskála kívül-belül

12 hónap, ingyenes utánállítással 12 hónap múlva

Sztenderd méretekre 24, egyedi méretekre 48 órán belül tudunk árajánlatot nyújtani.

Perm-Samara Invest Kft

A szállítási idő a rendeléstől számított maximum 2 hét

A megrendeléskor a termék vételárának 50%-át szükséges megfizetni.

A garanciális bejelentéseket mindig írásban lehet bejelenteni, a megadott elérhetőségeink egyikén.

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT