Mire figyeljünk, ha ablakcserére kérünk ajánlatot?

Ismerek olyan nagy ablakgyártó céget Magyarországon, akik azt vallják, “az ablakos nem kőműves”. Ott hagyják a megrendelőt a – szerintem félkész – munkával, mert az ablakot beszerelték, de a vakolás, festés, takarítás és miegymás már nem fér bele a kapacitásba.

Szerintem ez inkorrekt, mert ha valaki egy ablakcserét kér, annak az van a fejében, hogy kérem szépen, van most egy otthonom, azért fizetek, és akkor kész az ablakcsere, ha az új ablakom szépen bent van, a házam, lakásom ugyanolyan állapotba került vissza, mint előtte volt.

Kivéve persze a szakemberek, akik ezt nem így kérik.

Mire figyeljünk, ha ajánlatot kérünk egy beépítésre? Megpróbáltam összeszedni a legtöbb “trükköt” aminek a kihagyása, későbbi pótárazási lehetősége legtöbb ügyfelemnek, aki utána hozzám fordult javításért, utómunkáért, fejfájást okozott eddig.

És persze a végén ne felejtsük el ellenőrizni, hogy valóban az a profil, üvegezés, vasalat kerül-e beépítésre, amit megrendeltünk és kifizettünk.

(Mi természetesen mindent fentire tételes árat adunk, illetve benne vannak az egységes kalkulációnkban).

Ettől a fickótól óvakodjunk ha ablakkal közelít felénk és szerelni akar!!!

nyilaszarokbudapest.hu

Műanyag, fa, alumínium nyílászárók, ajtók, ablakok cseréje, árnyékolástechnika, hőszigetelés. ISOLA nyílászárók kizárólagos forgalmazása Magyarországon. Kérdezz a szakértőtől! Minden szakmai kérdésedre szívesen válaszolunk. Szeretnél egy díjmentes helyszíni felmérést és tanácsadást? Hívj Bennünket minden kötelezettségtől mentesen! 06-70-322-5580 info@nyilaszarokbudapest.hu   az ország minden pontján díjmentes!

Még több cikk

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT