Műanyag Nyílászárók cseréje - Új nyílászáró? - Műanyag!

Ajándék könyöklő és perem!

Az elmúlt évek jól mutatják, hogy piacvezetővé váltak a műanynyílászárók, mind a lakóházak, mind az irodaépületek területén. Ez nem véletlen, hiszen ha egy fa,- aluminum alapú nyílászáróhoz hasonlítjuk a legtöbb szempontban a műanyag győz.
Ezt alátámasztja, hogy kimagasló a hő,-és hangszigetelése, így pár év alatt megtérül az ára.

nyilaszarok-budapest-ablakbeepites
ablakbeepites-csaladihazba

Nem vetemedik el, és nincs kiszolgáltatva az időjárás viszontagságainak, egy jól megválasztott ablak akár 35-40 évig kiszolgálja az igényeket. A télen a hideg kint, nyáron bent tartja nagyszerű hőszigetelésének köszönhetően
Fontos figyelembe venni a légkamrák számát, minél magasabb a kamraszám, annál optimálisabb a lakásban a hőmérséklet. Mérvadó az ablak keretének vastagsága, hiszen ez is hozzájárul a szigetelés minőségéhez.
Akár a főváros zaját, akár egy forgalmas út állandó morajlását szeretnénk kizárni otthonunkból, kifejezetten jó választás. Akár 60 dB-es zajszintet is képesek kiszűrni a műanyag nyílászárók, ami nagyban javítja az életminőséget.

Senki nem szeret naphosszat az ablakok tisztításával foglalkozni, emellett szól, hogy rendkívül könnyen tisztántarthatóak és nem igényelnek felületkezelést, karbantartást.
Nagyfokú biztonsági elemekkel vannak ellátva, vasalatuk kiválóan véd a betörések ellen.Ha esztétikailag mégis fa vagy akár alumínium anyagú nyílászárók felé orientálódnánk, erre is van megoldás.
Hatalmas színskála biztosítja, hogy bármilyen szín, faerezet, vagy alumínium hatását tükrözze új nyílászárónk.

ablak

Kérje díjmentes ajánlatunkat:

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT