Nyílászáró partnerprogram!
Kérje díjmentes ajánlatunkat!

építész

Építészeknek

Egyedi árajánlat kell nyílászárókra? Méghozzá gyorsan? Jobb árat szeretne kapni, mint amit a kalkulációs programok adnak? Egyedi szerkezetre, formára kell a megoldás? Esetleg a beépítés speciális? Hívjon és legyünk partnerek! Az egész ország területén dolgozunk, gyors határidővel, korrekt garanciával, nagy kapacitással. TEGYEN BENNÜNKET PRÓBÁRA, KÉRJEN AJÁNLATOT!

belsőépítészeknek

Belsőépítészeknek, lakberendezőknek

Kivitelezőknek

A nyílászárókon sok múlik – az árukon és a minőségükön egyaránt, de még a reakció gyorsaságán is. Ha Ön rugalmas, megbízható, a megrendelők érdekei szerint dolgozó nyílászáró-gyártó és szerelő partnert keres – megtalálta! Kedvező konstrukciókban vállaljuk műanyag, fa és fém nyílászárók, szerkezetek készítését, árnyékolástechnikai munkálatokat, télikertek készítését, garázskapuk, beltéri és bejárati ajtók gyártását, beépítését országszerte. Hosszú távú, stratégiai partnerkapcsolatokra törekszünk, számíthat a megbízható minőségre. Árajánlatot jellemzően 48 órán belül adunk konszignáció alapján! A gyártást 2 hetes átfutással vállaljuk. A garancia 12 év, 12 hónap után díjmentes után-állítással!

Társasházaknak

Korszerű nyílászárókkal az energiaszámla csökkenthető, a lakóközösség elégedettsége pedig növelhető! Partnerek vagyunk nyílászárók javításában, cseréjében országszerte! A nyílászáró-cserékkel együtt vállalunk homlokzati hőszigetelést, és szükség esetén gépészeti felújítást is. KÉRJE DÍJMENTES AJÁNLATUNKAT! Pályázatok, hitelek ügyintézésében nagy gyakorlattal segítünk, ha szükség van rá.

business-competition-leadership-concept-YEHSNG7

Pályázzon velünk

Karrier

Szakvizsgával rendelkező ablak-beépítő kollégákat folyamatos felvétellel keresünk budapesti, miskolci, debreceni és szegedi bemutató-termünkbe. Referencia, leigazolható szakmai múlt és végzettség, legalább 5 éves építőipari tapasztalat, ügyfélbarát személyiség, felelősségteljes gondolkodás alapfeltétel! Jelentkezés: info@nyilaszarokbudapest.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot, dolgozzunk együtt

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT