Rezsicsökkentés másképp

Mennyit tudok új ablakokkal megtakarítani?

Sokat. - Százalékban és forintban is.

Az ablakcsere, nyílászáró csere a mai árak mellett már nem kérdés, hogy gyorsan megtérülő beruházás.

Egy átlag lakásban, ahol korszerűtlen nyílászárókat cserélünk le új, ISOLA passzívház technológiára (1 alatti U értékkel), azok a tulajdonosok, akikkel később is kapcsolatban maradunk, általában 30-50%-os fűtésszámla-csökkenésről számolnak be.

Persze a hatás homlokzati hőszigeteléssel, és a ház, lakás egyéb szigetelési hibáinak kijavításával együtt lehet csak optimális, vagy közel tökéletes. (Amit szintén boldogan elvégzünk).

Mégis azt mondhatjuk, egy 40 ezer forintos fűtésszámla lecsökkentése 25 ezerre már havi 15 ezer forintos, azonnal mérhető és nem irreális vagy légből kapott mértékű megtakarítás.

Emellett:

Mindez szemben egy átlag 450 ezer forintos beruházással, ki lehet számolni. Alig több, mint 2 és fél év alatt megtérül.

Ha a tőzsdén vagy az ingatlan-piacon lenne ilyen befektetés, azt hiszem a cápák egymást falnák fel érte.

ablak szerkezet

nyilaszarokbudapest.hu

Műanyag, fa, alumínium nyílászárók, ajtók, ablakok cseréje, árnyékolástechnika, hőszigetelés. ISOLA nyílászárók kizárólagos forgalmazása Magyarországon. Kérdezz a szakértőtől! Minden szakmai kérdésedre szívesen válaszolunk. Szeretnél egy díjmentes helyszíni felmérést és tanácsadást? Hívj Bennünket minden kötelezettségtől mentesen! 06-70-322-5580 info@nyilaszarokbudapest.hu   az ország minden pontján díjmentes!

Még több cikk

Kérjen díjmentes ajánlatot ITT